Välkommen

Välkommen hit.

Gillar du oss? Följ oss på facebook!

Gillar du webbsidan? Visa det här:

 

Öppettider

Vi har öppet:

Vardagar 12-18
Lördagar 10-14.

För produkter se webbshop

För behandligar se Bokadirekt

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

 

Behandlingar

Thailändsk Oljemassage

Nu har vi sänkt priset till 450:-/1h

Detta är en mjukare form av massage än Thai massage som görs utan olja och med kläder på. Akupressur-teknik med olja stimulerar blodcirkulation och återställer kroppens energi och balans. Den löser muskelspänningar och lindrar värk. Kroppens endorfiner frigörs och det påverkar även det psykiska välbefinnandet positivt.

När Du är gravid

Du kan börja med denna massage efter 3 månader graviditet. Då börjar kroppshållning och tyngdpunkter i kroppen att förändras och förskjutas. Du ligger på sidan under massagen med kuddar som stöd. Det blir då ingen belastning på ländryggen. Oparfymerad ekologisk barnolja i massagen. Du och Ditt lilla växande barn i magen får massage som ger lugn, sänker stresshormon och minskad smärtkänslighet.

Fot- och Benmassage 

Fötterna har mer än 7000 nervändar från hela kroppen som påverkar varje organ. En kunnig massör kan därför med reflexologi sänka kroppens stressnivå med en skön och avkopplande behandling. 30 min fot-massage gör att du får tillbaka kraft och energi i fötter och ben. Kombinera med pedikyr för vackrare fötter.

Att tänka på vid massage

Några tips:

  • Du bör inte äta en kraftig måltid alldeles innan man ska få massage. Det ska helst ha gått minst en timme efter måltiden.
  • Det är bra om du inte kommer direkt utifrån och är frusen när du ska få massage eftersom musklerna blir stela när du fryser.
  • Drick mycket vatten, det hjälper kroppen att få ut slaggprodukterna som frigörs i muskulaturen under massagen.

Boka din behandling idag!

Alla behandlingar sker i Halmstad.

Boka tid

Är du nöjd med La Couronne?

Rejta oss

Validated

Sidan är sökmotoroptimerad

Pineberry